OVER RIJSCHOOL RUUD
DE AUTORIJSCHOOL VOOR TERMUNTEN EN OMSTREKEN

Rijschool Ruud, opgericht door Ruud Kortekaas en Margôt van Kuik, is dé nieuwe autorijschool van Termunten en omgeving.

Bij de in 2016 opgerichte autorijschool is Ruud begonnen met het geven van de rijlessen en zorgde Margôt voor alle belangrijke zaken op de achtergrond.

Inmiddels is Margôt sinds februari 2019 ook bevoegd als rij-instructrice.

“In principe heb je altijd een vaste instructeur die exact weet aan welke zaken nog gewerkt moet worden.”, wie je krijgt als instructeur is afhankelijk van welke dagen je gaat lessen.

Deze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je op een vlotte en correcte manier leert autorijden. Het voordeel dat Rijschool Ruud over 2 instructeurs beschikt is dat je gerust een keer een les van de andere instructeur kunt krijgen, zodat je vast beter voorbereid bent op je examen, dan is het minder vreemd dat er een examinator naast je zit i.p.v. Ruud of Margôt

Autorijschool Ruud streeft naar een hoog slagingspercentage en zal zorgen dat je goed voorbereid bent op het examen!

Kom jij ook lessen bij rijschool Ruud?

Termunten?

Rijschool Ruud is gevestigd in Termunten. Een mooie omgeving om je lessen te volgen en niet ver van Winschoten waar we voornamelijk zullen gaan rijden. Hierdoor kom je al snel in aanraking met verschillende verkeerssituaties waardoor je rijvaardigheid met sprongen vooruit zal gaan. Maar Ruud en Margôt gaan hierin nog een stap verder! Indien jouw agenda het toelaat dan zullen ze zeker een rijles in de ochtendspits en zelfs 's-avonds in het donker willen inplannen. Ze doen er alles aan om te zorgen dat jij je in iedere situatie op je gemak zal gaan voelen.

Mooie auto!

Autorijschool Ruud maakt gebruik van een stoere witte Ford Kuga. Een geweldige leswagen met een hoge instap, comfortabele zithouding en door de hoogte een geweldig overzicht op het verkeer.

Deze stoere Ford Kuga is ook sterk genoeg om de aanhangwagen te kunnen en mogen trekken.

Deze leswagen is uitgerust met extra spiegels en dubbele pedalen zodat Ruud en Margôt goed kan meekijken en indien nodig kan ingrijpen. Jouw veiligheid is op deze manier gewaarborgd.

Inmiddels beschikt Rijschool Ruud sinds de zomer van 2018 ook over een prachtige witte Ford Fiesta AUTOMAAT en sinds Juli 2019 is ons wagenpark uitgebreid met nog een stoere Ford Kuga, waar Ruud nu in rijdt en Margôt in de andere…..achterop beide Kuga’s staat onderweg met…… zo heb je bijna altijd je eigen instructeur met eigen auto.

Geen tijd?

Heb je overdag een drukke agenda waardoor het inplannen van lesuren lastig lijkt? Geen probleem bij rijschool Ruud! Bij deze flexibele autorijschool plannen ze de lessen in wanneer het jou het beste uitkomt. Ook 's-avonds en op zaterdag!

 

Vragen?

Heb je vragen? Bel Ruud of Margôt even of vul het contact formulier in. Ruud en Margôt staan je graag ter woord!