•  

JE THEORIE
DIE HAAL JE BIJ RIJSCHOOL RUUD

Ook voor theorie lessen ben je aan het juiste adres bij rijschool Ruud. Naast dat wij theorieboeken te koop hebben kan je bij ons ook je theorieboeken lenen. Dat scheelt je mooi weer wat geld! Rijschool Ruud vraagt enkel een borg wanneer je theorieboeken wilt lenen.

-Verkeerstheorie personenauto € p.o.a.
-Pakket theorie en praktijk (1020 vragen) € p.o.a.
-Wegwijzer in het verkeer personenauto € p.o.a.
-Examentraining cd-rom auto € p.o.a.
-Daisy-luisterboek verkeerstheorie € p.o.a.
-Pakket verkeerstheorie (1020 vragen) € p.o.a.
-Theorieboekje E achter B € p.o.a.

- Borg lenen theorie-box € 55,00 (maximale termijn lenen is 3 maanden, daarna eventueel te huren voor € 5,00 per week)

In deze mooie box zitten de boeken “wegwijzer in het verkeer personenauto “ en “1020 oefenvragen” en daarbij krijg je van ons een kaartje cadeau met 250 online credits ( hiermee kun je online 250 examenvragen GRATIS oefenen).

Deze online credits zijn daarna ook te koop bij Rijschool Ruud:
500 credits: € p.o.a.
1000 credits: € p.o.a.

Bij de meeste pakketten zitten de theorieavonden er gratis bij in, dit als extra service voor onze leerlingen en omdat wij van mening zijn dat theorie erg belangrijk is.

Heb je toevallig voor een pakket zonder theorie gekozen, ben je evengoed zeer welkom; dan vragen wij een kleine vergoeding van € 7,50 per avond.

Hulp nodig?

Geen probleem Ruud en Margôt helpen je graag met je theorie.

Theorie lokaal:

Toen we in 2016 gestart zijn met de rijschool, boden we ook hulp bij de theorie……gezellig met zijn alle aan de keukentafel, inmiddels hebben we achter de boerderij een prachtig leslokaal weten te realiseren….Dus vanaf heden worden in dit leslokaal de theorieavonden gegeven; en wel op de dinsdagavonden: de inloop is om half 8 met een kopje koffie of thee en om kwart voor acht startten de lessen tot ongeveer half/ kwart voor 10. Momenteel verzorgt Margôt de theorielessen en soms samen met Ruud. Stapsgewijs gaan we met de leerlingen door het theorieboek, is er veel ruimte om proefexamens te oefenen en vragen te stellen en zo ben je in een week of 6 tot 8 klaar om theorie examen te gaan doen. Naast de theorieavonden, wordt er ook vaak in de lesauto aandacht besteed aan de theorie/ verkeersregels; denk bijvoorbeeld maar eens aan de voorrangsregels….en zo sluit alles mooi op elkaar aan, waardoor je in de loop van je rijopleiding jezelf kunt ontwikkelen tot een veilige verkeersdeelnemer.